Blogserie voor Women’s Health

Een aantal maanden geleden werd ik gevraagd om een aantal blogs te schrijven voor het tijdschrift Women’s Health. Ik vond dat een enorme eer en ik vond het heel belangrijk dat er op een platform over gezondheid ook aandacht wordt besteed aan een ziekte zoals kanker. Volmondig zei ik dus ja. In totaal heb ik 8 blogs geschreven die ik hierover even voor jullie heb samengevat 🙂
In de eerste blog vertelde ik hoe ik erachter kwam dat ik ziek was:

Daarna schreef ik een blog over het verliezen van mijn haar:

In blog 3 vertelde ik over de zwaarste periode van mijn leukemie:

Hoe al mijn Instagram volgers me door mijn ziekte proces helpen zag je in blog 4:

Hoe je mij kunt helpen las je in blog 5:

Vervolgens legde ik uit of ik op dit moment kan sporten en hoe:

In de 7e blog legde ik uit wat je wel en niet moet zeggen bij kanker:

En ik sloot af met een belangrijke boodschap: