VIORA IBIZA RETREAT – Herfst- en Meivakantie

Al heel lang wilde ik een vakantie doen die in het teken stond van yoga, gezonde voeding(of een detox), tot je zelf komen en rust vinden. Nou ik kan je vertellen, dit alles vond ik bij Detox & Reload Holidays. We kwamen werkelijk in een warm bad terecht, zoveel luxe, zo’n gezellige groep. Er werd perfect voor ons gezorgd de hele week door Monique en haar team en we gingen allemaal als herboren terug naar Nederland.

Ik ging totaal niet met een bepaald doel deze week in, ik wilde het gewoon ervaren en over me heen laten komen. Het lukte me om meer los te laten, in het algemeen maar vooral mijn leukemie. Op (terugkomst van) mijn leukemie heb ik nou eenmaal geen grip en dat blijf ik natuurlijk super eng vinden. Toch leerde ik deze week wel beter omgaan met deze situatie. Ook werd ik me heel bewust van wat goede vitamines doen voor je lichaam en geest. Ik had nooit gedacht dat ik me zo energiek zou voelen tijdens een detox. En de rust die ik voelde was ook heel fijn, thuis ben ik toch altijd bezig en vind ik ook van mezelf dat ik van alles moet, nu was niemand bezig met ‘hoelaat is het?’ (oké heel af en toe als we zin hadden in ons soepje 😉 dit kwam ook mede doordat alles voor je wordt bedacht, even een weekje niet nadenken over wat je moet gaan koken, hoe laat je naar de sportschool wil, wat je nog allemaal moet doen voor je werk etc is zo bevrijdend! Dit had ik van te voren nooit zo beseft maar geloof me, dat geeft echt enorme rust.

Toen we weer thuis waren begon het al heel snel te kriebelen, ik wil terug! En het liefst wil ik jullie allemaal meenemen en jullie dit ook laten ervaren! Hoe mooi zou het zijn om een retreat te organiseren bij Detox & Reload Holidays waarbij ik samen met een aantal van jullie een hele leuke week kan beleven?

Dat heb ik nu dus geregeld! Viora Goes Ibiza!

Vanwege jullie feedback verplaatst het retreat van dit jaar naar de herfstvakantie:

21 – 28 oktober 2018

en volgt er ook een retreat in de meivakantie:

27 april – 3 mei 2019

Hoe ziet een dag eruit tijdens deze week?
8:30 – Je wordt elke dag verwend met een ontbijtje op bed
9:00 – Workout/wandeling/yoga
11:00 – een heerlijk sapje
Tijd voor jezelf om lekker te relaxen bij het zwembad, het dakterras
of in de heerlijke tuin.
13:00 – Een lekkere vullende soep
14:00 – bezoek aan de hippiemarkt
16:00 – Een verfrissende smoothie
17:00 – Yin-yoga
19:00 – tijd voor een soepje
20:15 – stiltewandeling naar de zonsondergang
22:00 – bedtijd

Dit is een voorbeeldje van hoe een dag eruit ziet, sommige dagen heb je wat meer tijd voor jezelf, andere dagen ben je meer met elkaar. Tijdens zo’n week focussen we dus heel erg op tot rust komen, positief denken, alles thuis even loslaten en hier in het nu zijn. Ik doe uiteraard zelf ook mee met de detox en vind het super leuk om jullie allemaal beter te leren kennen.

Wat zit er allemaal bij de prijs in begrepen?

  • Alle sappen/smoothies/soepen/supplementen/ontbijtjes
  • 6 nachten in een luxe kamer in de villa met eigen badkamer
  • Elke dag minimaal 2x bewegen
  • Hele fijne begeleiding door Monique
  • Pre-detoxprogramma wat je tijd ontvangt
  • Uitstapjes naar bijvoorbeeld de hippiemarkt of Ibiza-stad
  • Vervoer van en naar het vliegveld
  • Creatieve workshops
  • Kookworkshop
  • Gegarandeerd een leeg hoofd als je weer naar huis gaat 🙂

Exclusief: vlucht en alle behandelingen die je optioneel kunt boeken zoals gezichtsbehandelingen, massages en healings. Een retourvlucht kost ongeveer 200 euro en boek je het makkelijkst via bijvoorbeeld cheaptickets.nl, ik vloog via Eindhoven omdat dit stukken goedkoper was dan via Schiphol. Check dus vooral ook even Eindhoven en Rotterdam als je een vlucht gaat boeken!

Heb ik je overtuigd om mee te gaan?

Boek dan snel want het aantal plaatsen is beperkt, om de sfeer zo persoonlijk mogelijk te houden. De
villa beschikt over 5 slaapkamers (ieder voor 2 personen, sommige 3 personen). Je mag uiteraard samen met iemand komen maar als je alleen komt kan je uiteraard ook een kamer delen of juist niet en heerlijk een kamer voor jezelf krijgen, alles is mogelijk!

Wat kost het?
Vanaf 1244 euro voor de hele week, omdat de kamers iets verschillen zijn er ook verschillende prijzen, die vind je hier. Ik snap dat dit bedrag misschien op voorhand heel hoog lijkt. Zelf heb ik ook getwijfeld toen ik dit bedrag zag, maar geloof me, het is iedere euro meer dan waard!

Hoe kan ik boeken?
Via de website van Detox & Reload Holidays kun je je reservering doorgeven, Monique neemt dan contact met je op. Bij vragen over de reis kan je mailen naar info@detox-reloadholidays.com of stuur mij even een berichtje via Instagram!

Ik zou het superleuk vinden om deze bijzondere week samen met een aantal van jullie te beleven!

Heel veel liefs,

Viora