Wat heb je nodig voor twee personen?
- Kipkrokant Schnitzel van bijvoorbeeld Vivera
- Bedda parmezaanse 'kaas'
- Vegan spekjes van bijvoorbeeld de Vegetarische Slager
- Croutons
- een paar eetlepels mayo (ik gebruik hiervoor de mayonaise van Callowfit maar een andere vegan mayo kan ook)
- 1 Avocado
- Bakje cherrytomaatjes
- 2 kleine Romaine sla kroppen
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel citroensap
- scheutje olijfolie
En dan?
- De saus maken: Doe de mayo, citroensap en knoflookpoeder in een schaaltje en mix goed door elkaar. Proef even of je de juiste goed vindt en voeg anders nog iets meer mayo/knoflook/citroensap toe.
- Bak zowel de 'schnitzel' als de 'spekjes'
- Snijd ondertussen de avocado en cherrytomaatjes en de sla
- Verdeel dit alvast over 2 borden(of mix eerst met de saus, ik doe die er aan het eind op, net wat je lekkerder vindt)
- Laat de 'spekjes' en de 'schnitzel' even iets afkoelen, snij de 'schnitzel' vervolgens in reepjes.
- Verveel daarna over de twee borden en bestrooi er 'kaas' en croutons overheen
- Eet smakelijk!